Motoroptimering i Sundsvall med fokus på Bmw och VAG

POSTED IN sundsvall

Bor du i Sundsvall och söker en pålitlig partner med många års erfarenhet av Motoroptimering?

Ziptuning (ECMTWEAKS) i Sundsvall har över 10 års erfarenhet med tusentals optimerade fordon i bagaget.

Vi är navet för organisationen i Sverige med mångårig kunskap och erfarenhet från WinOLS som är det industriledande programmet för att hantera och modifiera ”rå” kod i original styrsystem s.k. ECU. Vi jobbar även aktivt och dagligen med HPTuners, ECM, Race, Bitedit m.fl.

Utbildning sker löpande runtom i världen.

Vi har dom senaste åren besökt Italien, Portugal, England för div utbildningar och kurser och nu på senare tid pga. olika lock down mestadels digitalt.

Vi sitter lokalt i Sundsvall och hjälper våra återförsäljare runtom i Sverige med anpassade mjukvaror för alla typer av fordon.

Bil, Båt, Husbil, Traktor, Lastbil, Mc, ATV, UTV, Snöskoter.

Våran erfarenhet är störst inom Bmw och fordon från VAG, men bilar som t.ex. Mercedes, Porsche, Ford, Fiat, Toyota ingår i dom vardagliga uppdragen.

Vår huvudsakliga utvecklingsavdelning av nya mjukvaror till dom senaste fordonen sker i Holland, men även tillsammans med våra partners från Belgien, England och Tyskland.

Vi använder oss av licensierade verktyg från huvudsakligen Alientech, Autotuner, Dimsport, HPTuners, Autoflasher.

Vi har även många specialverktyg för att reparera och klona samt koda in styrdon på nytt i fordon. Förutom detta har vi det senaste inom fordonsdiagnostik, med avancerade system från Launch som är på OEM nivå med aktiva licenser direkt mot biltillverkaren.

Vi har extremt mycket verktyg och avancerade program för att klara alla uppgifter vi kan tänkas ställas inför och detta är vår styrka och din trygghet som kund!

När ”skiten träffar fläkten” kan vi rädda situationen!

Välkommen till en av Sveriges mest kompletta företag inom motoroptimering!

Ta dig direkt till våra tjänster här

Ni når oss direkt på 060-100 200

 

Vi finns även på:

Facebook här samt Instagram här

 

 

 

Related posts