Om oss

VÅRT ARBETE

På Ziptuning älskar vi fart och spänning. Vi är övertygade att det alltid finns utrymme för mer. Vi är inte bara ett företag som säljer tjänster och produkter utan vi är entusiaster med genuint intresse för motorer och fordon. Vi är precis som du, som älskar just farten och kraftfulla motorer.

Mer kraft och mer körbarhet och överlag mer kul! Vi följer vår egen väg, på det sättet vi tror på för att leda och inte bli ledd. Vi sätter alltid nya mål och höjer ribban för att utveckla professionella mjukvaror, perfekt justerade där kraft och körbarhet möts och där ditt leende är slutresultatet!

Välkommen till ZIPtuning. Välkommen till vår gemenskap!

Från Början

Ziptuning grundandes 2002 som ett resultat av en enkel observation: Fordonstillverkaren ger inte ut sina fordon till marknaden med den potential och körbarhet den faktist besitter. Med den enkla förståelsen tog Paul Castelein sitt motorintresse och utvecklade sitt sätt och skapade sin strategi för att optimera fordons mjukvaror. Detta för att erbjuda slutanvändaren mer fart, körbarhet och glädje för sitt fordon!

Mer vår optimering blir fordonen snabbare, mer effektiva och trevligare att köra. När du gasar händer något direkt, mer vridmoment och hästkrafter men inte bara vid full gas. Motorn/fordonet upplevs mer responsiv och optimal. Sedan att rödljusracing blir väldigt mycket trevligare gör inte saken sämre.

Unikt för Ziptuning

Som den enda riktiga motoroptimeringsfirman från Holland har vi ett ungt team av drivna personer som jobbar heltid med att utveckla mjukvaror för fordon/motorer. En bilmekaniker besitter tyvärr som oftast långt ifrån den kunskapen man behöver för att behärska komplexa styrsystem och programkod. Vår grund består idag av fyra stycken utvecklare som arbetar med nyutveckling och själva skapandet av koden. En av våra utvecklare är ingenjör med erfarenhet från att arbeta med Bosch och Siemens som utvecklare på konsultnivå. Tillsammans med vår andra huvudutvecklare och övrig personal testas och justeras dagligen nya mjukvaror för att driva Ziptuning framåt och vara marknadsledande.

Då vi är just ett team och vi har sett till att alla besitter sin egen unika breda kunskap har vi möjlighet att kombinera mjukvara med hårdvara och skapa steg 1,2,3 för många fordon. Detta tillsammans med en egen (två) rullande landsväg/dyno och ett nätverk av samarbetspartners kan vi göra något speciellt för alla. Vi tror på vår filosofi och kunskap och anser att det skiljer oss från mängden.

Vi säljer inte bara våra mjukvaror lokalt som vi utvecklat. Världen över har vi återförsäljare, rättare sagt över 120 st som består av vardagliga bilverkstäder, märkesverkstäder och specialiserade franchisetagare. Varje dag kommer 60-80 nya fordon ut på vägarna. Varje månad testas 100-talet fordon i vår rullande landsväg. Allt detta garanterar vår kunskap och erfarenhet som växer stadigt för varje dag som går.

Franchise

Sedan 2013 bygger Ziptuning´s nätverk på ett Franchisekoncept, det finns åtaganden och yrkesstolthet som följer med genom hela ledet. Zip samarbetar bara med företag vi tror på och som ger slutkunden den service och support vi själva hade gett. Vi finns i Sverige,  Europa, USA och Asien och har redan hjälpt över 80.000 kunder med en anpassad mjukvara.

Vill du veta mer om Ziptuning och vad vi kan erbjuda dig och ditt fordon?, Kontakta oss idag!

 

Ägare

ZIPTUNING / Jonas Eriksson

Besöksadress:

Borgargatan 6

856 31 SUNDSVALL

Telefon: 070-7902629

Email: info@ziptuning.se