Motorcykel

Motorcykeloptimering anpassad i bromsbänk 

 

Ziptuning forsätter expandera och satsar hårdare på motoroptimering till Motorcykel. 

Vi erbjuder en anpassad och individuell optimering/mjukvara till varje enskild motorcykel på en Mc bromsbänk lokalt i Sundsvall. 

Hälsokontroll med effektmätning och avancerad diagnostik av systemet innan optimering genomförs alltid. Hur mår din Mc av dagens E10 bränsle? Finns det felkoder som behöver adresseras? 

Mappning av originalstyrsystem där det är möjligt, annars montering och mappning av eftermarknadskontroller från Dimsport. 

Kombinera eftermarknads luftfilter med sportavgassystem och anpassad mjukvara för optimalt effektuttag på ett säkert sätt. 

Flera olika trimsteg är möjligt beroende på hårdvara, användningsområde, typ av bränsle m.m. 

Hur mycket mer toppeffekt kan du få? Vi ser ofta ökningar om 10–15% vid samtidigt byte av avgassystem men även mellanregister, gasrespons och den upplevda känslan. 

Extra funktioner som Traction controll, Launch controll, Qucik shift, Pit-lane limiter, dubbla mappar (gata/race) osv. 

Vi mappar följande fabrikat: Aprilia, Benelli, Bimota, BMW, Cagiva, CF-Moto, Ducati, Gas Gas, Gilera, Harley Davidsson, Honda, Husaberg, Husqvarna, Hyosung, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Moto Morini, MV Augusta, Royal Enfield, Sherco, Suzuki, Triumph, Yamaha. 

Vi arbetar endast med licensierade originalverktyg/interface från kända tillverkare som Dimsport, Alientech, Piasani, Autotuner, Bflash, Jaltest, Texa. 

Vi erbjuder en smidig delbetalning via vår samarbetspartner på både mappning och köp av prestandadelar inkl. montering. 

Ring oss idag på 060-100 200 och snacka prestandaökning på din hoj! 

VIKTIGT! 

ALL MODIFIKATION AV STYRSYSTEM OCH ELLER MOTOR SKER PÅ KUNDENS EGEN RISK.  

ZIPTUNING ersätter inte eventuella skador på din MC i samband med mappning. Din motor kommer köras på varvstoppet vid mappning med belastning motsvarande hård körning. Din fabriksgaranti upphör att gälla vid en mappning, och ditt fordon uppfyller ej heller heltypsgodkännandet och blir underkänt vid kontrollbesiktning om det upptäcks att förändringar gjorts i motorstyrningen vid en kontrollbesiktning. Vår uppdatering och modifikation är avsedd för körning på bana och du mappar din mc på egen risk. Vi har lång erfarenhet och tillsammans med påkostad och professionell utrustning minimerar vi risken för betydande skador. 

 

Se till att din MC är i felfritt skick, nyservad och utan läckage eller missljud när du lämnar in den till oss! Vi debiterar 1000kr/tim vid felsökning och arbeten utöver överenskommet paketpris.