close
loader
  • Se effekten

Performance Parts

BC Brembo Racing
Injen Technology Millers Oils
Milltek Sport Mov'it
Deatch Werks Samco Sport
Bilstein OZ Racing

ZIP's Diagnosavdelning

Diagnose Centrum ZIP
  • VAG fordonsdiagnos
  • Borttagning av Partikelfilter
  • Bortkoppling av EGR
  • Bortkoppling av DTC
Se effekten

Skräddarsydda Trimchip med ISO 9001 certifikat

Anpassad Tuning !

ZIPtuning är inte bara ett chiptuning företag. Vi har mycket mer att erbjuda än så. I själva verket har vi erfarenhet av allt från optiska ändringar till prestandaökningar som tar bilen till nästa nivå.

Vi lagerför endast prestandadelar av kvalitet från eftermarknaden. Blanda kvalitetstillbehör med mekanisk fingertoppskänsla, och du har ett recept för bästa resultat. Med vårt stora utbud av delar, kan vi modifiera och trimma din bil precis så som du vill ha den. Dessutom är alla våra arbeten TÜV 2008:9001 kompatibla vilket innebär att alla våra tuning paket är helt lagliga på gatan (gäller ej Sverige).

Om du inte har mycket erfarenhet av prestanda delar så har vi enkla lösningar för att uppgradera din bil. Våra uppgraderingar "steg" kommer med en mängd olika delar samt en motoroptimering. Dessutom, om du har några frågor om prestandadelar eller tuning, är vi alltid glada att besvara dem.
 

Steg 1: Programvara

Detta paket innehåller antingen en mappning av bilens original ECU eller en extern styrenhet. Det fina med en extern ECU är att de inte kommer att upphäva garantin. Dessutom, om din bil är fortfarande under fabriksgaranti kan vi anta att den är det utan extra kostnad! Den maximala garantin för en extern styrenhet är 2 år eller 10.000 mil. Men för programvaruändringar är vår garanti tre år.
 

Steg 2: Programvara och avgassystem samt luftfilter

Steg 2 är mycket populärt eftersom det ger dig en betydande prestandaökning och ändå behåller din bils dagliga körbarhet. Förutom att trimma ECU´n innehåller också detta paket ett prestandaluftintag och avgassystem. Det i kombination med en trimmad ECU ökar bilens effekt samt avsevärt förbättrar avgasljudet till en sportigare karaktär.
 

Steg 3: Programvara och avgassystem samt luftfilter och uppgraderad hårdvara

Om du vill äga en av de snabbaste bilarna på gatan är ett steg 3 paket precis vad du behöver. Detta är det skede där kompressorer och turboladdare spelar in. Vi tillämpar också en mer extrem inställning av bilens ECU så att den kan hantera dom enorma prestandaökningarna. Om du vill ha mer information om våra turboladdare, kompressorer och andra högpresterande delar kontakta oss för mer information.
 

Väghållning då?

På ZIPtuning har vi specialiserar oss i mer än bara effekt. I själva verket kan vi ändra bilens drivlina, bromsar och mer! vägen till en snabbare bil är bara ett telefonsamtal bort!

Kundservice

ZIPtuning