close
loader
  • Se effekten
Se effekten

Kundservice ZIPtuning

ZIPtuning Kundtjänst, för frågor eller kommentarer!


ZIPtuning´s främsta mål är att göra alla kunder nöjda. Oavsett vad dina mål är för din bil, så ska vi hjälpa dig att uppnå dessa. Vi är här för att svara på dina frågor, lyssna på dina ev klagomål och ta emot all feedback du har att erbjuda. Om du har en fråga oavsett vad det är, ring oss och vår personal kommer att svara er snabbt och professionellt.
 

Avtala en tid ?

Ni har tittat runt på våran hemsida och känner er redo, Då kan ni boka en tid genom att ringa vårt kontor under våra öppentider. Medans du väntar på din bil ska bli klar, känn dig fri att använda vårt bekväma väntrum och lounge. Trådlöst internet och TV finns tillgängligt hela tiden . Om du behöver en uppdatering av din bil, fråga en av våra anställda och dom svarar på dina funderingar.

 

Ge oss feedback

Här på ZIPtuning, är det dina synpunkter som håller oss vakna! Känn dig fri att använda vårt feedbackforumulär för att lämna någon positiv feedback eller negativ feedback . Vi är stolta över att kunna säga att vår utmärkta service och kundvård har gett oss massor av bra feedback med över 1.600 kommentarer på vår feedback sida!

 

Platser

Vi har filialer i HoutenHoogeveenEvergem och Paris samt Sverige. Oavsett vilken filial du väljer kan du räkna med högsta kvalitetsoptimering och kundservice.
 

E-posta oss

Om du behöver ett svar snabbt, vänligen maila oss under våra öppettider. Tillåt upp till 4 timmar för ett svar.

Houten: info@ziptuning.nl
Hoogeveen: hoogeveen@ziptuning.nl
Evergem: info@ziptuning.be
Paris: contact@ziptuning.fr 
Sweden: info@ziptuning.se
 

Telefon

Under kontorstid finns personal på varje avdelning tillgängliga för att svara på dina frågor via telefon. Du når vår kundtjänst på +46 ( 70 ) 790 26 29.

Kundservice

ZIPtuning